Boblberg logo
Birgitte – En god og bred omgangskreds kan altid udvides

Birgitte – En god og bred omgangskreds kan altid udvides

Når man som 51-årige Birgitte pludselig bliver skilt sent i livet, så er det en kæmpe omvæltning, og mange sociale relationer ændres. Dertil kan det også være svært ikke at føle sig en anelse ømfindig, når man mødes med gamle venner og veninder, der alle kommer i nye som gamle par. Relationerne var ikke længere, som de plejede, og derfor var det tid til at finde nye bekendtskaber, hun kunne holde nytår med.

På Boblberg søgte hun mennesker i nærheden, der havde plads og hjerte til endnu en deltager til deres nytårsaften, eller andre der sad i samme situation som hende og gerne ville møde andre mennesker til nytår. På trods af det lidt sene udlæg fik Birgitte flere henvendelser fra folk, der var interesserede i at fejre nytår med hende. Aftalen kom også hurtigt i hus med et par, der boede lige i nærheden.

Skæbnen ville dog, at Birgitte blev ramt af corona lige op til nytår, og aftalen var nødsaget til at blive aflyst. Dette stopper dog ikke kontakten imellem parterne, og der ligger nu en løs aftale om the- og kaffedrikning sammen.

Birgitte er da også meget tilfreds med sin brug af Boblberg.

”Det er en super fed måde at finde nye relationer på. Jeg synes, at konceptet fungerer til os allesammen.”

- Birgitte

Udover at Boblberg netop kan inkludere alle, så er det for Birgitte også et enormt vigtigt element at kunne være med til at bryde tabuer i Danmark. Netop dette mener Birgitte, at platformen er med til.

”Det var så befriende at se at så mange på Boblberg var åbne omkring ensomhed og andre udfordringer i deres liv.”

- Birgitte

Nu håber Birgitte på at finde en træningsmakker. En der kan sørge for, at hun kommer ud ad døren og holder sig fysisk i gang i en presset hverdag.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.007 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her