Boblberg logo
Natacha – Når gaming knytter bånd

Natacha – Når gaming knytter bånd

26-årige Natacha blev anbefalet af sin kæreste at bruge Boblberg til at finde nye fællesskaber. Kæresten bruger nemlig selv platformen til at søge efter nye venner og fællesskaber, hvilket han er rigtig glad for. Det var med til at overbevise Natacha om selv at blive en del af Boblberg. Hun startede med at oprette hendes egen bobl, hvor hun søgte efter nye venner/veninder. Her havde hun fokus på sin interesse i gaming og ville gerne vide, om andre var åbne for at spille sammen med hende.

Der kom flere henvendelser, og hun har nu samlet en gruppe med fire andre gaming-interesserede. De er stadig på udkig efter flere, så de kan samle en større gruppe spillere til et fælles spil, hvor de kan hygge sig og kommunikere sammen undervejs.

”Jeg synes, Boblberg er en god idé. Jeg kan godt lide, at man kan finde nye venner ved at undersøge, om man har samme interesser.”

- Natacha

Udover gaming har Natacha mange andre fritidsinteresser. Hun kan godt lide at gå ture, male og tage på café. Dette vil hun også gerne finde på Boblberg.

”Det er et godt sted for ensomme unge, hvor man kan finde det fællesskab, man mangler i sin hverdag.”

- Natacha

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her