Boblberg logo
Jennifer – Genfandt glæden i hverdagen med tre nye veninder

Jennifer – Genfandt glæden i hverdagen med tre nye veninder

25-årige Jennifer faldt en dag over Boblberg på nettet, hvor hun med det samme blev fanget af budskabet med en digital platform, hvor man kan finde nye fællesskaber. Hun bruger det meste af hendes fritid sammen med hendes søn, men savnede at have lidt flere veninder, som hun kunne hygge sig med i hverdagen. Hun har nemlig flyttet en del, og det er kun blevet sværere at finde venskaber med årene. Men efter Jennifer oprettede en bruger på Boblberg, så begyndte hun aktivt at bruge platformen. Hun svarede tilbage på andres bobler, og sådan startede det hele.

Det blev en succesoplevelse, som i dag har sørget for, at hun har tre nye veninder. De ses jævnligt og mødes op til flere gange om ugen. Sammen med hendes veninder får hun gået ture, set film og meget mere, hvilket Jennifer er super glad for. Det har givet fornyet glæde i hendes hverdag.

”Man har en tryghed ved platformen, når man ved, at alle er der for at opnå nye fællesskaber.”

- Jennifer

Det er ikke kun Jennifer, som har kunne bruge Boblberg. Hun anbefalede det nemlig til sin kæreste, som derfor også valgte at oprette sig på platformen. Han har eksempelvis brugt det til at finde sig nogle at spille PlayStation med.

”Prøv det! Det virker, og det er helt ufarligt og nemt at komme i kontakt med andre inde på platformen.”

- Jennifer

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her