Boblberg logo
Stine – En hyggelig og hjertevarm juleaften

Stine – En hyggelig og hjertevarm juleaften

I november måned begyndte tanken om at invitere en eller flere fremmede til jul at indfinde sig hos Stine. Nærmest synkront med tanken, opdagede hun, at man gennem Boblberg kunne melde sig som julevært. Stine tøvede ikke et sekund og oprettede sin familie og sig selv som juleværter.

”Jeg gjorde det fordi, at jeg havde lyst til at gøre en forskel for et andet menneske, og fordi jeg havde lyst til at holde julen/hjerternes fest på en anden måde, end jeg plejer.”

- Stine

Julie skrev til nogle, der søgte efter juleværter og inviterede nogle stykker hjem til jul, men de havde allerede fået arrangeret noget andetsteds. Men lige inden jul fik hun en besked fra Camilla, som gerne ville holde jul sammen med Stine og familien.

Juleaften kom, og Stine og familien skulle endelig byde Camilla velkommen. Med Camilla var de i alt 21 mennesker i alle aldre. Det endte ud med, at Stine, familien og Camilla havde en rigtig hyggelig og hjertevarm aften.

”Det blev en rigtig hyggelig og magisk aften, og jeg vil altid være glad for at jeg meldte mig som julevært.”

- Stine

Julie synes, at Julevenner.dk, som er under Boblberg, er et rigtig godt koncept og kunne sagtens finde på at melde sig som julevært igen.

”Julen er for alle, og ingen skal være alene denne aften, hvis ikke de har lyst.”

- Stine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her