Boblberg logo
Nanna – Ensomheden blev til en bobl, som blev til to nye venskaber

Nanna – Ensomheden blev til en bobl, som blev til to nye venskaber

19-årige Nanna stødte første gang på Boblberg på nettet. På det tidspunkt følte hun sig ret ensom, og hun tænkte derfor, at hun ville give det en chance. Hun følte ikke, at hun havde noget at miste, og hvis hun kunne få en ny veninde eller to, kunne det være fantastisk. Derfor valgte Nanna at oprette en bobl, hvor hun søgte efter nye venner og veninder. Det skulle gerne være nogle, der boede tæt på hende, så der var rig mulighed for, at de kunne ses.

Efter at Nanna oprettede hendes bobl, blev hun kontaktet af tre andre piger, som hun sidenhen har mødtes med. Alle tre møder skete efter de havde skrevet sammen i to ugers tid. Et af møderne foregik b.la. med drinks og streetfood, så de kunne lære hinanden bedre kende.

Nanna har stadig kontakt med to af hendes nye veninder, som hun ses med 3-4 gange om måneden. Den tredje veninde flyttede dog langt væk, hvilket har gjort deres relation en smule svær at holde.

Nanna synes, at Boblberg er en skøn idé og bruger stadig siden, hvor hun til tider skriver derinde. Nanna kunne bestemt godt finde på at anbefale Boblberg videre til andre.

”Hvis man mangler nye venner, bekendtskaber eller bare vil prøve noget nyt, så skal man helt sikkert prøve Boblberg.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her