Boblberg logo
Anna – Nye fællesskaber omkring skuespil og kortfilm

Anna – Nye fællesskaber omkring skuespil og kortfilm

17-årige Anna blev inspireret til at bruge Boblberg, da hun en dag læste en historie omkring en pige, der havde fundet nye fællesskaber på platformen. Det fik hende til at tænke over, hvor dejligt det kunne være selv at skabe et fællesskab. Anna tænkte, at man jo aldrig ved, om der bor en ny ven i nærheden af en selv. Af den grund oprettede hun en bobl, hvor hun håbede at finde andre med de samme interesser som hende selv. Anna har nemlig en drøm om at blive skuespiller, og hun søgte derfor nye bekendtskaber, som kunne have lyst til at lave små kortfilm sammen med hende.

Efter at Anna oprettede hendes bobl, er der rigtig mange, der har skrevet til hende, at de deler de sammen interesser som hende. Hun har skrevet med flere, som hun er blevet rigtig glad for. Selvom det ikke er endt ud i et møde med nogen af hendes nye bekendtskaber endnu, så håber hun, at det kommer til i fremtiden.

”Jeg synes idéen er rigtig god, især hvis man er den lidt indelukkede type, der måske ikke altid kan finde venner som mig.”

- Anna

Anna kunne godt finde på at anbefale Boblberg videre til andre. Hvis man som hende selv har svært ved at finde nye venner, vil hun anbefale, at man besøger Boblberg. Specielt hvis man ikke kender nogen fra sin hjemby. Anna er selv glad for siden, og hun kunne helt sikkert godt finde på at bruge det igen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her