Boblberg logo
Sasia – Nyt netværk efter flytning

Sasia – Nyt netværk efter flytning

Sasia på 22 år flyttede 300 km væk, og hun savnede hendes venner og veninder. Corona gjorde det ikke nemt at møde nye mennesker, og Sasia oprettede af den grund en bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber. Sasia er både blevet kontaktet igennem hendes bobl, men hun har også selv kontaktet andre igennem deres bobler. Det er endt ud i en ny veninde, som hun ses med 1-2 gange om måneden. De to veninder havde skrevet sammen i en måneds tid, da de blev enige om, at de skulle mødes. Deres første møde var til en kop kaffe og en gåtur rundt i byen.

”Boblberg har givet mig modet til at møde flere mennesker i mit område.”

- Sasia

Boblberg har hjulpet Sasia til at få etableret et nyt netværk i hendes nye lokalområde. Hun elsker idéen bag Boblberg, da hun selv har mærket, hvor svært det er at finde nye fællesskaber, når man er flyttet. Hun kan godt lide, at man kan søge efter alt muligt forskelligt, om det er en træningsmakker eller en ny veninde. Sasia bruger stadig Boblberg, hvor hendes bobl om nye venner fortsat er aktiv. Hun har selv mødt mange venlige mennesker gennem Boblberg, og hun synes bare, at folk skal kaste sig ud i det.

”Jeg synes, at folk skulle prøve det og bare kaste sig ud i det. Det er slet ikke så svært og ikke nær så grænseoverskridende, som at snakke med en ny person face to face.”

- Sasia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her