Boblberg logo
Helle – Juleaften på en ny måde

Helle – Juleaften på en ny måde

Det var første gang, at 68-årige Helle skulle holde juleaften uden sine drenge. Det syntes hun var en mærkelig følelse, men faldt hurtigt over Boblberg, hvor hun hurtigt meldte sig som julevært. Her gik der heller ikke lang tid, før de første henvendelser kom. To mænd og en kvinde i samme aldersgruppe, henvendte sig til Helle. Herefter var der skriverier frem og tilbage, inden de alle tre blev inviteret hjem til Helle juleaften.

Helles tanke var fra start, at hun ville sørge for alt, men det endte med, at gæsterne tilbød, uafhængigt af hinanden, at bidrage med and, vin og risalamande. Gæsterne kom sidst på eftermiddagen, så der var tid til lidt indledende snak, måske lidt nervøs snak, men det fortog sig hurtigt. Det blev til en hyggelig aften med masser af snak og livshistorier rundt om bordet. En rigtig positiv og glad oplevelse, som Helle i den grad gerne vil gentage.

”Spændende livshistorier fulgte med i løbet af en traditionel juleaften, hvor jeg åbnede min dør som julevært. Det var på ingen måder akavet for nogen parter. Alle bidrog med stor imødekommenhed og varme, og gjorde aftenen til en glad og berigende oplevelse.”

- Helle

Helle kunne helt sikkert finde på det igen, efter sådan en dejlig oplevelse. Hun synes, at det var en anderledes, men berigende oplevelse. Hun anbefaler andre at være åbne og ikke for overgearet, men at være præcis, som man plejer.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.483 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her