Boblberg logo
Susan – Fandt en veninde, der kan rumme psykiske problemer

Susan – Fandt en veninde, der kan rumme psykiske problemer

32-årige Susan lider af social angst, og hun fik derfor anbefalet Boblberg af en fra psykiatrien. Det fangede hendes interesse, da hun savnede en veninde, som hun kunne snakke om stort og småt med.

”Jeg søgte efter en veninde, som jeg kan snakke med alt og ingenting om. En veninde, som kan rumme mig.”

- Susan

Susan oprettede en bobl, som vækkede Annes interesse. De aftalte at mødes for at købe julepynt sammen, og her havde de en rigtig god kemi. Det endte med, at de tog hjem til Anne, hvor 2,5 time fløj afsted med snak, hygge og kaffe.

Susan har psykiske udfordringer og oplever at få social angst, når hun skal møde nye mennesker, Anne har nogle fysiske problemer, og Susan føler, at de på den måde har noget til fælles, og at de kan forstå og støtte hinanden.

”Jeg har ikke det store netværk, og det er dejligt at få det udvidet lidt. Nu har jeg fået en veninde, jeg altid kan ringe til, og jeg ved, at vi har hinanden.”

- Susan

Susan er glad for, at hun fik anbefalet Boblberg, da det hjalp hende med at finde Anne, og hun glæder sig til, at Danmark åbner op, så de kan mødes igen, men indtil da skriver de hyppigt sammen og har gode snakke i telefonen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.411 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her