Boblberg logo
Anne – Nye bekendtskaber hjalp med at opfylde socialt behov

Anne – Nye bekendtskaber hjalp med at opfylde socialt behov

Da Anne på 21 år en dag stødte på Boblberg, valgte hun at oprette en bruger. På det tidspunkt manglede hun nogle at snakke med, og hun oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber. Selvom Anne allerede følte, at hun havde venner, var hendes sociale behov ikke helt opfyldt, og hun savnede at have flere, som hun kunne snakke med.

Annes bobl har udviklet sig til to nye venskaber, som hun skriver og mødes med en gang imellem. Hun ses cirka med dem en gang om måneden, men hun kunne godt tænke sig, at det var oftere de sås. Anne er dog i praktik for tiden, og hendes hverdag er derfor en smule mere pakket.

Anne synes, at Boblberg er en rigtig god ide. Hun mener, at der generelt mangler flere steder, hvor det handler om at finde venskaber, og hun kan godt lide, at Boblberg er for alle. Anne har endda anbefalet platformen videre til nogle af hendes andre venner, som har det svært med at finde nye bekendtskaber.

”De skal ikke være bange for at skrive, alle derinde er super søde og vil kun hinanden det bedste.”

- Anne

Lige nu har Anne sat sin bobl på pause, men hun kunne helt sikkert finde på at bruge platformen på et andet tidspunkt. Det kunne jo være, at hendes nye bedste ven kun er en bobl væk.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.009 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her