Boblberg logo
Heidi – Kendte ingen efter tilflytning, men har nu fundet en venskabsfamilie

Heidi – Kendte ingen efter tilflytning, men har nu fundet en venskabsfamilie

Heidi på 38 år og hendes familie var flyttet til en ny by grundet datterens skoleskift og kendte ingen i byen. Derfor oprettede Heidi en bobl på Boblberg, hvori hun søgte en anden familie med jævnaldrende børn, som familien kunne mødes med og lære at kende. Dette lå lige til højrebenet for Heidi og familien, da de i høj grad ønskede nye bekendtskaber i den nye by. Heidi kom i kontakt med en mor fra en anden familie, som søgte lignende.

”Det at møde og snakke med nye mennesker, giver os noget positivt.”

- Heidi

De to mødre planlagde et stille og roligt møde mellem de to familier med kaffe og kage i et par timer for at se hinanden an, og for at introducere deres jævnaldrene børn på henholdsvis 9 og 10 år. Dette tog en positiv drejning og udviklede sig til en hel eftermiddag fyldt med spil, hygge og gode snakke, hvor de hver især lærte hinanden bedre at kende.

”Det var som om, at det hele bare faldt i hak, da vi mødtes første gang.”

- Heidi

De to familier viste sig at være meget lig hinanden. Børnene er begge meget stille og rolige og meget lig hinanden af sind. Det samme gør sig gældende for de to fædre, Flemming og Flemming, som udover at være navnebrødre også var meget lig hinanden af sind og person.

De to familier har allerede planlagt og ser frem til det næste møde. De skal mødes til en spilleaften, hvor der er lagt op til hygge og endnu flere gode snakke. Heidi er fortsat aktiv på Boblberg, hvor hun også allerede er i kontakt med en ny potentiel venskabsfamilie.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her