Boblberg logo
Anne – Ny veninde til hækling og andre hverdagsting

Anne – Ny veninde til hækling og andre hverdagsting

Når man som 18-årige Anne bor i en lille by i Danmark, og ikke har fundet det store sociale fællesskab i sin nuværende klasse, så synes Anne, at det er svært at danne nye og spændende venskaber, der går ud over de gængse tendenser i det lille lokalsamfund.

På Boblberg fandt Anne netop sådan et fællesskab i form af en ny god veninde, der deler hendes interesse, nemlig hækling. Julie, som er nogle år ældre end hende, er netop den veninde, hun søgte efter, da hun i efteråret satte sig ned med sin telefon og slog ”hæklemakker” op på nettet. Her faldt hun nemlig over Julie på Boblberg, der ligesom hende selv, søgte andre unge mennesker at dele interessen for hækling med.

”Det har været en rar følelse at finde et fællesskab med en anden på Boblberg.”

- Anne

Anne er en meget kreativ sjæl, og interessen for at skabe noget med sine hænder kommer altså ikke ud af det blå. Dog kunne det i skolen være svært at finde veninder, der delte og forstod hendes interesse for hækling. Derfor er hun også i dag taknemmelig for, at hun netop har fundet frem til Julie.

”Vi har skrevet sammen næsten hver dag, siden vi fik kontakt på Boblberg. Vi snakker om alt fra hækling til skole og hverdagsting.”

- Anne

Anne har altså i dag både fundet en at dele sin interesse for hækling med, samtidig med at hun har fundet en potentiel veninde. Anne og Julie skal mødes for første gang i weekenden. De er spændte på, hvordan deres hæklerier nu skal opnå nye højder og forhåbentlig også blive til et venskab, der består af meget mere end bare hækling.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.602 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her