Boblberg logo
Sanne – Fandt ligesindede med angst og ensomhed

Sanne – Fandt ligesindede med angst og ensomhed

Sanne på 37 år mødte første gang Boblberg, da hun sad på jobcenteret, hvor der hang en plakat, der straks fangede hendes interesse. Der gik et stykke tid, før hun tog sig mod til at oprette en bobl, men Sanne tænkte, at det kunne være rart at møde andre ligesindede. Hun lider nemlig af angst og ensomhed og søgte derfor relationer, der kunne have lignende problematikker. Sanne har selv børn og ønskede derfor også at finde andre med børn, så hun kunne have nogle at dele erfaringer med.

Efter hun oprettede hendes bobl, er hun blevet kontaktet af andre, som har haft det ligesom hende. Hun er specielt blevet tæt med en anden kvinde, som hun både deler stort og småt med. Sanne syntes det er rigtig rart at have fundet en anden person, som hun klikker godt med på mange punkter.

”Jeg har fået kendskab til, at mange andre har det som mig. Det giver en form for tryghed at vide, at man ikke er alene.”

- Sanne

Sanne synes Boblberg er fantastisk, og hun kan godt lide, at der er så mange forskellige derinde. Hun kunne sagtens finde på at bruge platformen igen, og når hun anbefaler den videre, nævner hun, at det er et super sted for mennesker at skabe kontakt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her