Boblberg logo
Cecilie – Ny veninde hjalp på ensom tilværelse efter flytning til en ny by

Cecilie – Ny veninde hjalp på ensom tilværelse efter flytning til en ny by

23-årige Cecilie var lige flyttet til en ny by, da hun stødte på Boblberg, og hurtigt syntes hun, at konceptet var fantastisk. Hun havde ikke nogen venner i nærheden og søgte derfor efter nye venskaber. Cecilie elsker at være social, men det er svært, når man ikke har nogen at være det med. Hun valgte at skrive på en bobl, fordi hende der havde skrevet den lød utrolig sød, og ud fra hvad hun kunne læse sig til, havde de en del tilfælles.

Efter de havde skrevet lidt sammen, aftalte de, at de skulle mødes til en drink. Deres møde er endt ud i et rigtig godt venskab, og Cecilie er meget glad for, at de har mødt hinanden.

”Vi er simpelthen så ens og laver hyggelige ting sammen. Det er så rart at have en veninde tæt på, som man kan snakke om alt med!”

- Cecilie

Cecilie er blevet glad for Boblberg og synes, at ideen bag er rigtig god. Hun kunne helt sikkert godt finde på at bruge det igen, og hun har allerede anbefalet det til andre. Boblberg hjalp Cecilie med ikke at føle sig ensom, og som hun selv siger, så er alle der af samme årsag, så man føler sig ikke udenfor.

”Jeg synes det var utrolig hårdt at føle mig ensom, fordi jeg ikke havde nogen venner i nærheden. Boblberg gør det muligt for alle forskellige typer mennesker at få venner.”

- Cecilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her