Boblberg logo
Patricia – Genfandt forholdet til gammel barndomsveninde

Patricia – Genfandt forholdet til gammel barndomsveninde

Patricia på 31 år døjer med angst, og hun har derfor udfordringer med at skabe nye relationer. Da hun overhørte to piger i toget tale om Boblberg, tænkte hun, at det var en platform lige for hende, da hun sad bag en skærm. På Boblberg søgte Patricia efter ligesindede - andre der havde det på samme måde som hende selv og som derfor kunne forstå hende. Her fik hun i den grad en øjenåbner, for hun havde ikke i sin vildeste fantasi regnet med, at der var så mange, som var i samme situation som hende.

Patricias bobl førte hende bl.a. sammen med hendes gamle barndomsven, som skrev til hende via hendes bobl. De skrev sammen frem og tilbage i et stykke tid, og de aftalte så at mødes. Deres første møde var i et shoppingcenter, hvor de tog på en hyggelig cafétur. Den cafétur endte med, at de tilbragte hele weekenden sammen med en masse slik, film og gode lange sjove snakker.

Patricia og hendes gamle barndomsveninde har fundet hinanden igen, og nu ses de i hvert fald fem gange om ugen, hvilket er rigtig dejligt.

”Jeg fandt ud af, at jeg bestemt ikke er alene om at have det sådan. Og så har jeg fundet ud af, at det jo ikke er så svært at tage kontant til andre.”

- Patricia

Selvom angsten fylder meget i Patricias liv, så sejrede den ikke i det her tilfælde. Det er nemt at komme i kontakt med andre, også selvom at angsten ligger og lurer, men umuligt er det bestemt ikke. Derfor har Patricia heller ikke i sinde om at slette eller stoppe sin brug af Boblberg, selvom hun har fundet en veninde. Hun nyder at komme i kontakt med andre mennesker og snakke med en masse nye.

"Boblberg er et sted, hvor sårbare har frit løb for at finde venner, netværk og bekendtskaber. Boblberg skaber nogle gode rammer omkring os, der har det svært, og gør det en del lettere at melde sig på banen!"

- Patricia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her