Boblberg logo
Janni – En kaffeaftale der blev til et langt venskab

Janni – En kaffeaftale der blev til et langt venskab

40-årige Janni var kommet ud af et 14 års langt forhold og havde mistet sin vennekreds. Hun lærte Boblberg at kende, da hun havde hørt om det fra andre, og hun valgte at oprette en bruger for at se, hvad det var for noget. Efter hun flyttede til en ny by, begyndte hun at føle sig ensom, og hun valgte at oprette en bobl for at lære nye mennesker at kende, og selvfølgelig også for at finde nye venner og veninder.

En dag faldt Janni over en bobl, der vækkede hendes interesse, og hun skrev til ham, der havde oprettet den. Han havde mistet sine venner efter et længere sygdomsforløb med angst og depression, hvilket var noget Janni kendte til. De to blev hurtigt enige om, at de skulle mødes til kaffe, når hun var kommet på plads efter flytningen. Det endte med, at de så film sammen og havde en rigtig hyggelig aften. Deres møde blev til et godt venskab, som stadig holder ved.

”Jeg vil så meget anbefale andre at prøve at springe ud i det, man har intet at miste.”

- Janni

Janni er blevet glad for Boblberg, og bruger det stadig. Hun synes idéen er fantastisk, og hun tænker, at det kan hjælpe en masse mennesker med at finde nye bekendtskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her