Boblberg logo
Sanne – Fylder dagen som førtidspensionist ud med ny veninde

Sanne – Fylder dagen som førtidspensionist ud med ny veninde

Sanne på 47 år er tidligere bager, men er i dag er hun førtidspensionist grundet en arbejdsulykke med hendes hånd. Sanne er meget hjemme og har derfor en del tid tilovers, som hun kan bruge på at finde fællesskaber.

Det var Sannes mor, Ingelise, som anbefalede hende at bruge Boblberg. Sanne var netop flyttet tilbage til hendes barndomsby og manglede derfor et nyt netværk. Ingelise syntes, at Sanne skulle bruge Boblberg, da det er en god mulighed for at møde andre og lære dem at kende.

Sanne tænkte ikke længe over morens anbefaling, da hun godt kan føle, at det i dag er lidt svært at opnå en kontakt med andre, fordi man ikke snakker så meget med hinanden mere.

Sanne oprettede en bruger på Boblberg, hvor hun bl.a. skrev til brasilianske Denise. De er i dag blevet virkelig gode veninder, og Sanne blev endda inviteret med til Denises fødselsdag, hvor hun lavede fødselsdagslagkagen, da Sanne er tidligere bager. Til festen mødte Sanne også tre andre, som Denise har mødt gennem Boblberg.

Første gang Denise og Sanne skulle mødes, havde de snakket så længe, at Denise mand blev nødt til at ringe til Denise, for at høre om hun kom hjem til aftensmad – kl. var 20.30 på daværende tidspunkt, og Denise var kommet kl. 14.

Udover at snakke går de ture på stranden og i skoven og ses så ofte, de kan. Selvom der kan gå tid, før de ses, kan det ikke mærkes, når de mødes igen. De har en kæmpe forståelse for hinanden og ingen bliver tøsefornærmet, hvis en af dem skulle gå hen og aflyse deres aftale. Selvom Denise og Sanne ikke har kendt hinanden i flere år, ser Sanne hende virkelig som en god veninde, de er kommet meget tæt på hinanden, og Sanne holder SÅ meget af hende. Hun er Boblberg dybt taknemmelig for at have mødt Denise.

Sanne har også mødt en anden kvinde på 73 år. Det er dog ved at være længe siden, de har ses, da kvinden var i risikogruppen under corona, og Sanne var ude at rejse i Caribien kort inden udbruddet. De har derimod skrevet sammen og holdt kontakten på den måde. Sanne skal snart mødes med hende igen, da kvinden skal til et tjek på sygehuset. Sanne hygger sig meget med kvinden og føler at lige så snart, de ses, er det som om, at de sås i går, også selvom der går lang tid mellem de ses.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her