Boblberg logo
Emilie - Søgte efter nye veninder, nu har hun fået flere gode veninder

Emilie - Søgte efter nye veninder, nu har hun fået flere gode veninder

En søgning på Google gjorde at Emilie fandt frem til Boblberg, hun søgte efter nye bekendtskaber. Emilie er en frisk ung pige på 20 år fra Nykøbing, hun bor sammen med sin familie og deres lille hund. Emilie synes at hun var vokset fra nogle af sine veninder og ville meget gerne lære nogle nye mennesker at kende. Hun synes det kunne være fedt at have veninder til forskellige lejligheder. Med forskellige lejligheder, mener Emilie en gå i byen veninde, en gå veninde m.m.

Da hun endelig fandt en platform, som havde det hun søgte efter, havnede hun inde på Boblberg. Emilies første tanke var at det så interessant ud. Emilie sprang ud i det og oprettede en bobl og skrev til andre, som også havde oprettet bobler, der passede til det hun søgte efter, nye veninder. Emilie er en travl kvinde, som læser Hf- enkeltfag og efter sommerferien er planen at hun skal starte på pædagoguddannelsen. Hun er ikke den eneste, der har travlt. Emilie var i kontakt med flere forskellige, men på grund af travlhed, kunne de ikke få det til at hænge sammen. Dog gik Emilie ikke forgæves på Boblberg, hun har nemlig ses med 3-4 andre piger, hun har fundet inde på Boblberg. Specielt to af dem Emilie har mødt har resulteret i venskaber.

Hun er glad for sine nye veninder og er ikke bleg for at fortælle andre, at hun har fundet dem inde på Boblberg. Jeg synes Boblberg er rigtig fedt, og hjælper mange forskellige mennesker. Det er rigtig fedt med fællesskabet. Den ene veninde har hun mødt flere gange og de har helt bestemt planer om de skal mødes endnu flere gange. De har planer om de skal ud og spise sushi sammen og i biografen. Emilie var heldig at veninden også godt kan lide gyserfilm, ligesom hende selv. Emilie har også fundet en anden veninde, de har set hinanden et par gange. De har brugt tiden sammen, på at gå nogle lange ture, hvor de har snakket og hygget sig sammen. De har også hygget sig med at være på Café ture. Det er nu lidt mere end et år siden at Emilie stødte på Boblberg første gang. Hun er stadig aktiv på siden, men hun bruger det mindre efter hun har fundet sine nye veninder.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her