Boblberg logo
Henrik – Nye venner til bl.a. kajaksejlads, MTB og rulleskøjter efter en hård tid med stress og depression

Henrik – Nye venner til bl.a. kajaksejlads, MTB og rulleskøjter efter en hård tid med stress og depression

For et par år siden blev 54-årige Henrik ramt af stress, som desværre udviklede sig til en svær depression. Han var før det meget aktiv indenfor sport, herunder bl.a. cykling, squash og badminton. Toptrænet. I sin bedste alder.

Henrik var ramt, at han ikke kunne dyrke sine interesser. Han kunne ikke være på det niveau, han var på før, og det som hans venner var, som han dyrkede sporten med. Og han var ikke typen, som så gearede ned og deltog på et lavere niveau. Ergo skulle han være aktiv selv og finde nye interesser og mennesker at gøre det med. Men hvordan gør man så det i en alder af 52 år?

Han meldte sig til bridge, som han fortsat spiller, men han skulle også lave noget aktivt. Og det blev til en bruger på Boblberg. Her søgte Henrik efter personer, der havde samme interesser som ham selv: kajak, MTB, kortspil, naturen, gåture ved havet osv. Der var flere, som kontaktede Henrik, men han måtte indse, at han stadig var for hårdt ramt af sin depression til at det kunne udvikle sig. Tiden gik, og Henriks ægteskab kunne desværre ikke holde til hans sygdom og blev derfor skilt. Det tog hårdt på Henrik og han var først oven på lang tid efter. Men så besluttede han sig for at skrive til nogle af dem, der tidligere havde kontaktet ham på Boblberg. Det blev til flere besøg, og der var et, som var interessant, nemlig mødet med Jonna. Siden deres første møde, har de mødtes en del gange til kajak, MTB og gåture havet.

”Gåturene nød vi begge i fulde drag, og jeg fik snakket med en, som ville lytte aktivt. Det hjalp mig i den svære periode, jeg var i.”

- Henrik

De er i dag hinandens bedste venner, og hun kom også til at holde af bridge, som Henrik introducerede hende til.

Udover Jonna har Henrik også fundet en rulleskøjtemakker, som han allerede har været ude at rulle med 8-10 gange. Henrik har også mødtes og skrevet med to jævnaldrende mænd, som også har oplevet stress. Her er taleemnerne bl.a. faldet på medicinering, indlæggelser, samtalegrupper etc., som har været rigtig god sparring for alle parter.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.572 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her