Boblberg logo
Linda - Fra skilsmisse til ny venindegruppe

Linda - Fra skilsmisse til ny venindegruppe

Da Linda på 52 år blev skilt, savnede hun en omgangskreds, som ikke kun var par. Alle hendes veninder var gift, og hun savnede derfor en ny omgangskreds. Linda så et opslag omkring Boblberg og besluttede sig for at oprette en bruger. Her søgte hun en gruppe, som hun kunne ses og spise med. Hun blev efterfulgt kontaktet af en spisegruppe, som hun har mødtes med et par gange.

De mødes cirka en gang om måneden, hvor de tager ud og spiser. Linda synes det har været super hyggeligt, og hun føler sig allerede fortrolig med kvinderne i gruppen. De snakker om alt muligt, når de er sammen, hvor der både kommer sjove og alvorlige emner på banen.

”Mig der ellers altid har haft svært ved at tale med fremmede, har slet ikke haft noget problem med gruppen. Snakken går, og pludselig er der gået fem timer i selskab med helt fremmede.”

- Linda

Linda kunne helt sikkert finde på at bruge Boblberg igen, specielt da hun synes, at platformen er et godt sted at finde andre i samme båd som en - det er bare om at gå i gang, siger hun!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.255 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her