Boblberg logo
Bolette – De lange dage blev mindre med ny penne- og samtaleven

Bolette – De lange dage blev mindre med ny penne- og samtaleven

74-årige Bolette stødte på Boblberg for første gang på et kursus for frivillige i kommunen, hvor hun syntes, at det så spændende ud. Grundet corona følte Bolette, at hun ikke lavede andet end at sidde i sin sofa dag ind og dag ud, hvorfor hun søgte mod Boblberg.

Bolette oprettede en bobl, hvor hun søgte efter en penneven, som kunne fungere som sociale kontakter under pandemien. Bolette manglede nemlig noget at se frem til og nogle at ”snakke” med om alt og intet.

I dag har hun fået en rigtig god penneven samt en veninde at tale i telefon med. Veninden, hun snakker i telefon med, er mere til at snakke end at skrive, hvorfor de begyndte at snakke i telefon i stedet for. De er alle tre nogenlunde jævnaldrene, og Bolette synes, at det har været dejligt at lære hinanden at kende ordenligt inden et fysisk møde.

Bolette mødtes for nyligt for første gang med sin penneven, hvor pennevennen havde lavet et meget flot gratulationskort til Bolettes barnebarns konfirmation, da pennevennen er vildt kreativ og dygtig til at lave gratulationskort. Det var Bolette meget glad for. De har endnu ikke aftalt et nyt møde, men de skal helt sikkert mødes igen på et tidspunkt.

Bolette synes, at idéen bag Boblberg er super, og at det er dejligt, at der er plads til alle inde på platformen. Det er eksempelvis ikke alle, som ønsker at finde en penneven eller en at snakke i telefon med, men ”hvo intet vover intet vinder”, og nu har hun begge dele.

Hun kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen og synes, at man skal give Boblberg et skud. Bolette vil super gerne have en lille strikkeklub, som kunne strikke babytøj til Red Barnet. Det bliver næste bobl, fortæller hun.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her