Boblberg logo
Camilla – Meget mere end bare en madklub

Camilla – Meget mere end bare en madklub

Under coronapandemien mærkede Camilla, som mange andre, ensomheden. I håb om at komme den til livs, besluttede hun sig for at prøve Boblberg. Til at starte med oprettede Camilla en bobl, hvor hun søgte nogle at lave mad med. Hun elsker nemlig at lave mad og derigennem udvikle sine egne opskrifter ved at eksperimentere.

Der gik ikke lang tid, før hun fik stablet en madklub på benene på seks personer. Anne, Patrick, Mathias, John, Bjarke og hende selv mødtes for første gang i påskeferien til en påskefrokost. I dag ses de to gang om måneden. Det er ikke altid mad, de laver sammen hver gang, men også andre ting som at spille padel tennis sammen. Lige nu er de i gang med at planlægge en rejse til Hamborg.

”Jeg er helt vild med idéen om Boblberg. Det med, at man kan så mange forskellige ting derinde er så fedt!”

- Camilla

Når Camilla tænker tilbage på dengang, hun besluttede sig for at kaste sig ud i at lave en bobl på Boblberg, er hun evigt taknemmelig for, at hun gjorde det. Dengang vidste hun ikke, hvad hun ville få ud af det, men det viste sig at være mere, end hun havde turde håbe på.

”Man skal bare springe ud i det. Det der venter forude er mega godt!”

- Camilla

Camilla anbefaler Boblberg til alle, der søger nye bekendtskaber. Det har hjulpet hende igennem en trist tid med pandemi og nedlukning, og har givet hende et fantastisk fælleskab med nogle mennesker, som hun ellers aldrig havde mødt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her