Boblberg logo
Martin – Ny ven til at komme gennem en hverdag med angst

Martin – Ny ven til at komme gennem en hverdag med angst

27-årige Martin har desværre angst, hvilket koster mange udfordringer i hans hverdag. En af Martins gode venner, som kendte til hans situation med angst, anbefalede ham Boblberg. Martin besluttede sig for at kaste sig ud i det og gik ind og lavede en bobl på Boblberg. I boblen skrev han, at han søgte nye bekendtskaber, da han gerne vil ud af hans comfortzone.

Efter noget tid kom Martin i kontakt med en mand, der selv stod med samme udfordringer og kæmpede med angst. Dette viste sig at være en stor hjælp for dem begge to, da de nu havde fundet en, der stod i samme situation og ikke længere var alene om angsten. Nu havde de begge en person at dele tanker og følelser med, hvilket gjorde hverdagen meget lettere for dem. Martin føler den dag i dag, at han har fået meget mere selvtillid og ikke er bange for at åbne sig op. De mødtes for første gang på en café, efter de havde skrevet sammen over Boblberg i fem måneder.

”Jeg har fået en rigtig god ven ud af det. Vi er i samme situation ift. angst, så vi har begge vundet noget, kan man sige. Dét at have en ven, betyder meget. Jeg kommer til at åbne stille og roligt op for ham, og jeg kan allerede mærke, at jeg har fået mere selvtillid.”

- Martin

På caféen var Martin forbavset over, hvor let det hele gik. De havde en masse at snakke, da de begge kunne sætte sig ind hinandens situation. Det var rart for ham at have fundet en person, som han passede så godt med. De ses i dag en til flere gange om ugen.

”Det er skønt at finde en, som kan sætte sig ind i sin egen situation, og hvor jeg også kan sætte mig ind i hans situation.”

- Martin

Martin vil råde andre til at prøve Boblberg, hvis de har lyst til at lære nye mennesker at kende. Han synes det er en super fed idé og blev overrasket over, hvor meget man kan finde derinde. Han er personligt blevet inspireret af nogle af tingene og har på den måde fundet nye interesser gennem platformen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.641 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her