Boblberg logo
Maria – Fandt ligesindede bekendtskaber med angst

Maria – Fandt ligesindede bekendtskaber med angst

Maria på 30 år manglede nogle at skrive og snakke med, da hun havde gået meget hjemme pga. angst og var blevet ekstra ensom under corona. Efter at have snakket med hendes sagsbehandler på jobcentret omkring Boblberg, hjalp de hende med at oprette en bruger.

Maria startede med at kigge på de andre bobler på platformen, men fandt det svært at være den første, der skrev, da hun ikke vidste, hvordan hun skulle starte en samtale - og oveni det også er ordblind, hvilket var en ekstra udfordring. I stedet fik hun sin sagsbehandler til at hjælpe hende med at lave en bobl, hvor hun skrev om sin angst, og hvad hun ledte efter.

”Jeg kunne godt tænke mig nogle nye bekendtskaber, nogle at snakke med eller gå ture med.”

- Maria

Der var flere personer, der kontaktede Maria på hendes bobl, og hun skrev frem og tilbage med flere. De var alle accepterende overfor Marias udfordringer med angst og flere kunne også genkende det og havde selv deres egne udfordringer. Indtil videre har Maria kun skrevet med folk på Boblberg, men hun er i gang med at aftale at mødes med nogle af dem. Derudover har hun også planer om at lave en ny bobl, så hun kan finde nogle at tage på café med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her