Boblberg logo
Wyrna – Nyt singlefællesskab til spisning, koncerter, udflugter og meget mere

Wyrna – Nyt singlefællesskab til spisning, koncerter, udflugter og meget mere

65-årige Wyrna hørte om Boblberg gennem sin veninde, der tidligere havde brugt den til at finde fællesskaber. Da hun først blev introduceret til platformen, syntes hun, at det var en genial idé, men hun havde ikke behovet for det. Det fik hun dog senere, da hun desværre mistede sin mand. Derfor oprettede hun en bobl, hvor hun søgte andre, der ligesom hende, havde mistet deres ægtefælle. Hun fandt flere, som hun skrev med, men på grund af covid-19, var det svært at mødes.

Senere lavede Wyrna også en bobl, hvor hun søgte nogle til at lave et singlefællesskab – nogle der gerne ville mødes og lave ting i en gruppe. Det var nemlig noget, som hun og hendes veninde havde snakket om at ville lave. Det har ført til det fællesskab, som hun i dag deler med syv andre personer i alderen 65 til 76 år. De er seks kvinder og to mænd, der sammen mødes fast en gang om måneden til fællesspisning. Derudover foreslår de også forskellige andre ting at tage til og opleve. De har bl.a. været på Fanø sammen, været til violinkoncert, spist ude og holdt julefrokost og brunch sammen. De har også planer om at tage på bustur til Berlin sammen til december. Nogle gange er de alle afsted sammen, andre gange er de tre eller fem afsted.

”Vi føler os privilegeret over at have fundet hinanden. Vi har en god kemi og en masse at snakke om.”

- Wyrna

Wyrna er selv pensioneret ligesom fem andre i fællesskabet er. De sidste to arbejder stadig, men på nedsat tid. Udover at ses med sit nye fællesskab, er Wyrna også aktiv og har andre fællesskaber. Hun træner e time hver morgen og går til yoga en gang om ugen. Derudover er hun også medlem af en bogklub, der mødes en gang om ugen.

Wyrna og hendes datter havde snakket om, at en platform, hvor man kunne finde nogen, der delte ens interesser, eller hvis man flyttede til en ny by, og de er begge enige om, at Boblberg er en genial idé og platform.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her