Boblberg logo
Jan – Tilbageflytning til hjemby fik ham til at søge efter nye sociale relationer

Jan – Tilbageflytning til hjemby fik ham til at søge efter nye sociale relationer

Jan på 65 år blev skilt sidste år og flyttede derfor tilbage til hans hjemby efter 23 år væk. Han begyndte at føle sig ensom efter flytningen og overvejede derfor, hvordan han kunne få gang i hans sociale liv igen. Her stødte han på Boblberg, som hjalp ham med at finde nye bekendtskaber.

Trods corona, som gjorde det lidt svært at mødes med folk i starten, har Jan efterhånden mødt en masse nye mennesker. Bl.a. en kvinde som han både har været ude at spise med og været til koncerter med. Jan har også mødt en anden, som han har været ude at spise med et par gange. Han føler, at de to kender hinanden som om, at de altid har været venner. De to skriver dagligt, og det er efterhånden blevet til et rigtig godt venskab.

”Jeg keder mig ikke, for jeg kan jo altid snakke med mine nye venner.”

- Jan

Jan er glad for, at han stødte på Boblberg, for det har hjulpet ham med at komme i gang med alt det sociale igen. Han har planer om at finde en ny makker at spille golf med, da han har spillet det i mere end 10 år. Ellers kunne det også være dejligt at finde nogle at dyrke en anden form for sport med. Jan er i hvert fald åben for nye fællesskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 590.678 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her