Boblberg logo
Kit – Fik større omgangskreds med ny veninde

Kit – Fik større omgangskreds med ny veninde

Kit på 20 år hørte for første gang om Boblberg, da hun gik på gymnasiet for to år siden, men havde ikke brug for nye fællesskaber dengang. Det havde hun til gengæld, da covid-19 kom til Danmark, hvor hun følte, at hun manglede noget socialt.

Kit gik derfor på Boblberg, hvor hun både oprettede sin egen bobl, men også skrev til folk, der allerede havde lavet en. Her kom hun hurtigt i kontakt med Emma, som hun mødtes med relativt kort tid efter. Kit syntes det var ret grænseoverskridende, da man i realiteten ikke ved, hvem det er, før man møder den anden person. Det skulle dog vise sig, at de endte med at hygge sig rigtig meget, både med brætspil og lækker takeaway. De fandt bl.a. ud af, at de har mange fælles interesser, hvilket i dag har medført, at de nu ses jævnligt. De blevet så gode veninder, at Kit er inviteret med til Emmas bryllup.

Kit kan godt lide Boblbergs koncept og synes, at det er meget nemt at navigere rundt i. Derfor er Kits brug af Boblberg heller ikke slut endnu. Den har dog været sat lidt på standby i et stykke tid, fordi hun har været på en ferie i en længere periode, men slut er den bestemt ikke. Kit søger nemlig stadig flere veninder.

”Spring ud i det – hvis jeg kan, så kan du også!”

- Kit

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her