Boblberg logo
Kristine – Hvor starter man med at finde en ven?

Kristine – Hvor starter man med at finde en ven?

Det kan være svært at finde nye bekendtskaber, hvis man flytter langt væk fra sine nærmeste. Dette kan Kristine genkende, efter hun rykkede teltpælene op fra Holstebro, altså helt derude hvor kragerne allerede har vendt rundt og flyttede til Odense. Eftersom Kristine til dagligt læste i Esbjerg og var tilflytter til Odense, var der langt imellem studiet og sit nye hjem. Følelsen af at være alene i Odense og mangle en at dele sine interesser med, fik Kristine til at oprette en bobl på Boblberg.dk.

Der gik ikke længe før, at hun havde fået 25 henvendelser, fra andre som også havde samme interesse som hende. Det var overvældende, at der var Så mange der skrev. Jeg endte med at finde en, som havde de helt samme interesser som mig. Hun læser også indenfor det samme område som jeg - så på den front havde vi allerede noget til fælles. Vi mødtes og fik gået Odense tyndt og fandt alle de gode løberuter der var. Det var meget fedt at få en præsentation af byen, på den måde, fortæller Kristine.

I dag er Kristine faldet så godt til i byen, og har fået et helt netværk af venner på sit studie og er startet til fodbold i Odense. Det er rart at have en platform, hvor man kan møde andre, der har der har det på samme måde. Så jeg vil helt sikkert anbefale det til folk, der flytter til en ny by.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her