Boblberg logo
Jonna – Jævnaldrende kvindegruppe til middage, koncerter og meget andet

Jonna – Jævnaldrende kvindegruppe til middage, koncerter og meget andet

Jonna på 70 år oprettede en bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter veninder. Hun kom hurtigt i kontakt med en jævnaldrende kvinde, der gerne ville invitere på mad. Kvinden spurgte, om det var i orden, at hun inviterede en anden kvinde med, som hun også havde mødt på Boblberg, hvilket Jonna naturligvis sagde ja til. Det viste sig sjovt nok at være en af Jonnas gamle arbejdskollegaer. Senere kom der også en anden kvinde fra Boblberg til, som de også blev veninder med allesammen. Birgit og de andre har nu brugt mange hyggelige timer sammen, hvor de bl.a. har været hjemme til middag hos hinanden, koncerter osv.

”Jeg er super lykkelig for de tre piger, jeg har truffet gennem Boblberg.

- Jonna

Jonna synes Boblberg er en rigtig god idé, da der er mange, der har brug for. Hun er taknemlig for de veninder hun har fået, da hun er overbevist om, at hun ikke vil have fundet dem uden Boblberg. Jonna kender godt til det at være ensom, da hun, som så mange andre, mistede sine bekendtskaber fra arbejdet, da hun blev pensionist.

”Der sidder mange mennesker ude i vores land, der har så meget arbejde og derfor en travl hverdag og af den grund glemmer det sociale. Men når man f.eks. bliver pensionist, er der mange, der mister deres bekendtskaber fra arbejdet og går hen og bliver ensomme.”

- Jonna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 570.649 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her