Boblberg logo
Mikkel – Fandt jævnaldrende ligesindede efter at have mistet sin far

Mikkel – Fandt jævnaldrende ligesindede efter at have mistet sin far

Mikkel på 20 år mistede sin far og stod tilbage med et kæmpe tomrum. Han havde brug for nye relationer, som stod i samme situation, men det gjorde det bestemt ikke bedre, at han lider af social angst, hvilket betyder, at han har meget svært ved nye sociale relationer.

Det blev dog nemmere og meget mere overskueligt, da han opdagede Boblberg. Her fandt han hurtigt andre jævnaldrende, som stod i samme situation. Det hjalp ham meget at kunne snakke med nogle, som delte samme sorg. Det har udviklet sig til tre gode venner, som han skriver og snakker meget med, og han ville ikke være dem foruden i dag.

Mikkel var igennem en svær periode, da han mistede sin far og havde brug for nogle, der var i samme situation at snakke med. Det fandt han, og det hjalp ham med at tackle sin sorg, at han kunne dele sine tanker og følelser med andre.

”Jeg elsker Boblberg, da man kan finde mange forskellige slags mennesker. Nogle kæmper med sorg og angst, og andre søger måske bare nye venner for at prøve noget nyt. Man kan finde det hele.”

- Mikkel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her