Boblberg logo
Birgit – Kom ud af ensomheden med ny veninde efter flytning

Birgit – Kom ud af ensomheden med ny veninde efter flytning

Birgit på 25 år har aldrig haft så mange veninder, da hun bl.a. godt kan lide at game, hvorfor hun har oplevet, at det har været svært at finde venner af samme køn. Da hun flyttede til en ny by, som var en hel ny og fremmede by for hende, besluttede hun sig aktivt for at prøve at finde nogle veninder, da hun følte sig ensom.

En gruppe, som hun var medlem af, anbefalede hende Boblberg, hvilket viste sig at være starten på noget rigtig godt. Der gik blot en time fra, at Birgit havde oprettet sin første bobl til, at hun blev kontaktet af en rigtig sød kvinde ved navn Maria. De klingede med det samme og besluttede sig hurtigt for at mødes og gå en tur.

Et par dage efter bliver hun kontaktet af en anden kvinde, der hed Line. De besluttede sig også for at mødes over en middag, hvor Line også tog sin veninde med. Her finder de hurtigt ud af, at det er Maria, hun havde mødt på Boblberg, hvilket var noget af et tilfælde. Siden da er Birgit og Maria blevet rigtig gode veninder. De ses til shopping, hygge og en tur i byen.

”Boblberg er et fedt koncept. Jeg går stadig ind og kigger på app’en en gang imellem, og jeg har også anbefalet det til min søster.”

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her