Boblberg logo
Maria – Ny veninde til bål i haven, vin og en masse gode snakke

Maria – Ny veninde til bål i haven, vin og en masse gode snakke

Maria på 24 år studerer til pædagog og er færdig med uddannelsen til sommer. Hendes familie og hende flyttede for et år siden til en lille by under coronapandemien, hvilket gjorde det svært at finde nye bekendtskaber, da alt blev lukket ned og aflyst.

Maria oprettede sin egen bobl, hvor hun søgte venner at ses med, lave noget med, gå ture med osv., men grundet corona fandt hun i første omgang nogle at skrive med. Hun syntes det var rigtig dejligt at have nogle, som man kunne skrive om alt og intet med, nu hvor det hele var lidt utrygt grundet pandemien. Samtidig havde hun også et håb om, at skrivevenskaberne kunne blive til noget, når det hele igen åbnede op.

I takt med, at Danmark åbnede mere op, fandt Maria en rigtig god veninde, som også er tilflytter i samme lille by. Hendes nye veninde hedder Johanne, er 25 år og arbejder i en malerbutik. De startede med at skrive lidt sammen og mødtes for første gang til sankthansbål i byen. Nu mødes de lidt hist og her – alt efter hvad der lige passer ind i deres kalender, og Maria synes virkelig det er rart at have fundet en, der er jævnaldrende med hende.

Når Maria og Johanne mødes kan de finde på at lave bål i haven, drikke noget vin eller bare snakke om det hele – bare hygge sig med hinanden. De er en god blanding af at være naboer og veninder, da de bor tæt på hinanden.

Maria kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, især fordi Danmark er åbnet mere op, så nu er der mulighed for at komme til at lave andet end bare gåture eller hjemmebesøg ved hinanden. Hun tænker, at næste bobl kunne være mere med hensigt på at komme mere ud at lave ting sammen.

”Jeg synes, Boblberg er vildt smart, og at det er alle, som kan komme derind og sætte deres egen ’lille føler ud’, hvor folk så har mulighed for at bide på eller lade være, alt efter hvad man hver især leder efter.”

- Maria

Maria vil gerne anbefale Boblberg til andre, da hun personligt ikke har mødt andet end positivitet derinde. Alle er helt nede på jorden og er stille og rolige.

”Det er ikke farligt på nogen måde, jeg har kun mødt rare mennesker.”

- Maria

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her