Boblberg logo
Mette – Parkinson satte ikke en stopper for nye venskaber

Mette – Parkinson satte ikke en stopper for nye venskaber

For 20 år siden fik Mette på 44 år desværre konstateret parkinson og dermed en førtidspension, hvilket har medført, at hun har haft svært ved at møde nye mennesker i den virkelige verden. Men da Mette blev bekendt med Boblberg, tog hun en beslutning om, at sygdommen ikke skulle forhindre hende i at leve.

”Selvom jeg har parkinson, skal det ikke forhindre mig i at leve.”

- Mette

På Boblberg fandt Mette Charlotte på 51 år, som hun har kendt i omkring fire år nu. De mødes et par gange om måneden, hvor de laver mad sammen med en masse god 80´er musik i baggrunden På Boblberg fandt Mette også Eva på 46 år, som hun nu har kendt i to år. De laver også mange af de samme ting, som Mette laver med Charlotte. Mette kan tale med både Charlotte og Eva omkring alt og omvendt, som veninder nu gør. Derudover har hun også fundet en ny ven, som hun går ture med. Det er lidt noget andet end med pigerne, men det er rigtig hyggeligt og afslappende.

Boblberg har hjulpet Mette rigtig meget, og hun er evigt taknemmelig for det.

”Hvis man mangler et sted at kigge efter nye fællesskaber, så er det helt klart stedet, hvor man kan finde det og lære nye mennesker at kende.”

- Mette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her