Boblberg logo
Denise – Fandt fire veninder efter en tid med svære kulturforskelle

Denise – Fandt fire veninder efter en tid med svære kulturforskelle

Denise på 55 år er engelsktalende og kommer fra Brasilien. Hun har en Hollandsk mand, en datter og et par venner fra Brasilien. Datteren bor dog et godt stykke væk, hvorfor Denis hverken har særlig meget familie eller venner i nærheden. Denise ønskede at have en større omgangskreds og finde nogle gode veninder, så hun ikke bare kom til at sidde i sin egen lille bobl alene.

Første gang Denise stiftede bekendtskab med Boblberg var på internettet, hvor hun syntes det så spændende ud. Hun startede med at oprette sin egen bobl, hvor hun skrev lidt om, hvem hun var, og hvad hun søgte.

Efter oprettelsen af boblen fik hun et hav af henvendelser fra forskellige kvinder, som ønskede at blive Denise veninde. Hun var så heldig at modtage beskeder fra en rigtig sød 40-årig kvinde ved navn Sanne. Efter at have skrevet sammen besluttede de sig for at mødes, og siden da har de set hinanden ofte. De mødes ca. en gang om ugen og har både været ude at gå ture sammen, været hjemme hos hinanden, til grillaftener og meget mere. Sanne og Denise lever i samme by dog i hver sin ende, men det stopper dem ikke fra at mødes.

En anden kvinde på 57 år viste også stor interesse for at blive Denises veninde. De mødtes første gang ved kvinden, hvor de spiste sammen og gik en lang tur ved stranden. Denise har været hos kvinden nogle gange, og de hygger sig lige meget hver gang.

Denise fik også kontakt til en tredje kvinde, som er fra Holland, men har boet i Danmark, siden hun var barn. Hun er gift og Denise var meget interesseret i at både Denise, hendes mand samt den Hollandske kvinde og hendes mand skulle mødes og blive parvenner. De mødtes første gang ved stranden og gik en dejlig lang tur på flere timer. Efterfølgende har Denise inviteret kvinden og hendes mand hjem til middag. Denise synes, at det er rigtig fedt, at hendes mand og den Hollandske kvinde kan snakke samme sprog.

Denise har derudover netop fået kontakt til en fjerde kvinde på 58 år, som er fra Slovakiet. Hun har levet i Danmark i fem år og er læge. Kvinden skrev til Denise, og de mødtes for første gang til lokalt marked. De gik rundt på markedet og kiggede i de forskellige telte, imens de havde en rigtig god snak. Efter en dejlig dag inviterede Denise endda kvinden med til hendes fødselsdag weekenden efter, da kvinden ikke havde så mange venner og derfor var ret ensom.

Denise er meget taknemmelig for Boblberg, da platformen har hjulpet hende med at finde de fire ovenstående skønne kvinder. Hun synes, at de alle har meget tilfælles i forhold til, at de alle har følt sig ensomme, men samtidig er virkelig åbne for at få nye venner.

Hun er helt vild med konceptet bag Boblberg; ”I Think it’s fantastic! I’m very thankful”. Denise har bl.a. boet i Norge på et tidspunkt, og kulturen i Danmark er en smule anerledes. Hun ved, at mange er ensomme her, men det er sværere at finde venner i Danmark, da danskere er lidt mere reserveret, forklarer hun. Derfor mener hun, at Boblberg er et rigtig godt redskab til at møde nogle, man ellers ikke ville have mødt; ”It’s a good tool to use to break the ice”, og på den måde er det en god start til at få kontaktet andre, som måske er i samme båd som en selv.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her