Boblberg logo
Bjarne - Fandt nye medlemmer til roklubben

Bjarne - Fandt nye medlemmer til roklubben

Bjarne har i mange år haft Maribo roklub på Lolland og styrer den ældre afdeling, men i takt med at årene er skredet frem, har han fundet sværere ved at finde frem til nye medlemmer. Bjarne søgte derfor mod internettet og fandt frem til Boblberg. På Boblberg fandt Bjarne meget hurtig stor interesse fra den ældre gruppe og der blev hurtigt skrevet et par nye navne på medlemslisten. Som Bjarne selv nævner: Jeg synes det er en god idé med Boblberg, i særdeleshed dem der mangler noget at gå op i og nogle sportslige interesserer kan gå ind og finde lige det man mangler og melde sig uforpligtende op. Dét synes jeg er en god idé. Som Bjarne også siger, vægter de i roklubben det sociale sammenhold meget højt, de roer hvad mandag, onsdag og fredag kl. 7 om morgenen. Derudover gør de meget for at de skal holde kontakten ved siden af, bl.a. med et stort kaffebord om fredagen.

Bjarne har derfor også fundet stor værdi i Boblberg, da han herinde kan finde frem til dé, som ellers aldrig ville kende til klubben og kan derudover se en stor lighed mellem det sammenhold han har i klubben til det sammenhold Boblberg kan skabe blandt nye mennesker. Som Bjarne selv nævner: Jeg synes det er en god idé med Boblberg, i særdeleshed dem der mangler noget at gå op i og nogle sportslige interesserer kan gå ind og finde lige det man mangler og melde sig uforpligtende op. Dét synes jeg er en god idé. Som Bjarne også siger, vægter de i roklubben det sociale sammenhold meget højt, de roer hvad mandag, onsdag og fredag kl. 7 om morgenen. Derudover gør de meget for at de skal holde kontakten ved siden af, bl.a. med et stort kaffebord om fredagen.

Bjarne har derfor også fundet stor værdi i Boblberg, da han herinde kan finde frem til dé, som ellers aldrig ville kende til klubben og kan derudover se en stor lighed mellem det sammenhold han har i klubben til det sammenhold Boblberg kan skabe blandt nye mennesker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her