Boblberg logo
Kit – En dag hos frisøren ændrede hendes liv

Kit – En dag hos frisøren ændrede hendes liv

59-årige Kit følte, at hun havde brug for nogle nye relationer, men hun vidste ikke, hvor hun skulle finde dem henne, hvilket hun snakkede med sin frisør om. Her anbefalede Kits frisør Boblberg, hvilket hun syntes lød meget interessant. Kit gik straks hjem for at undersøge det nærmere, og før hun vidste af det, så havde hun både søgt og kontaktet folk, som søgte det samme som hende selv.

Kit fik kontakt med nogle forskellige kvinder, hvoraf to af dem har holdt ved, da kemien var der lige fra start. Første møde foregik på en lokal café, hvor de sad og sludrede over lidt mad for at finde ud af, om de havde noget tilfælles. Det havde de, og i dag ses de til gåture, cafébesøg, biografen m.m., imens de sludrer om alt mellem himmel og jord.

Kit vil klart anbefale Boblberg til andre og fortælle om hendes egne erfaringer, da hun mener, at alle kan være med, og at der er noget for en enhver smag.

”Ideen bag Boblberg er genial, da der jo nærmest ikke er nogen grænser for, hvad du kan søge på, Selvom alle ikke søger det samme, så er der altid én, som søger det samme som en selv.”

- Kit

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.965 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her