Boblberg logo
Renida - Som tilflytter har man brug for et netværk

Renida - Som tilflytter har man brug for et netværk

Tag chancen for der er intet at tabe Renida der er 22 år gammel med albanske rødder og er tilflytter til byen Odense fra Allerød og manglede derfor et større netværk. I starten prøvede hun at finde dem via internettet, men det var noget nær umuligt. Da hun sad og søgte kom en annonce frem fra Boblberg og hun blev straks interesseret og var enormt spændt og oprettede derfor en profil på siden. Efter blot fire dage kom der henvendelser til hendes egen bobl. Det var mega mærkeligt, men det var spændende og man kan ikke rigtig se hvem man skriver med udover navn, men der er bestemt kommet noget godt ud af det.

Jeg gjorde det jo fordi jeg gerne ville skabe et netværk. Renida uddyber yderligere. Jeg har ikke kun en, men to rigtige gode tætte veninder og jeg har endda spurgt dem om de kom de samme steder som mig, men det gør de ikke. Havde det ikke været for Boblberg så havde jeg jo aldrig mødt dem, selvom vi har mange ting tilfældes. Renida griner ved tanken om det og brøler: Succes!

Hun har overvejet at oprette en gåklub via Boblberg, da hun har fået to knæskader, en på hvert knæ, hvilket gør det umuligt for hende at dyrke sport i ekstrem forstand. Hun griner ved tanken om det og bliver derefter eftertænksom. Jeg har en bekendt i København, hun er i 70'erne og føler sig en smule alene og derfor har jeg prøvet at anbefale Boblberg. Og generelt bliver jeg nødt til at anbefale det, fordi det er nemt og sjovt. Hun kigger ud ad vinduet, og fortæller til allersidst: Tag chancen, for der er intet at tabe.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.101 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her