Boblberg logo
Annemette – Fra tab af ægtefælle og veninde til nyt blomstrende venskab

Annemette – Fra tab af ægtefælle og veninde til nyt blomstrende venskab

59-årige Annemette mistede hendes mand til kræft, og pludselig røg kontakten til mange af hendes venner. De fleste af dem var par, og de begyndte lige så stille at falde fra efter, at hun var blevet alene. Annemette havde en rigtig god veninde, der var der for hende, én hun som hun altid kunne regne med. Men et år efter mandens død, mister Annemette desværre også sin allerbedste veninde.

Annemette beslutter sig derfor for, at hun vil søge efter en veninde på Boblberg. Efter at have skrevet med nogle forskellige mennesker, støder hun på jævnaldrende Sussi. De to klinger med det samme, og de finder hurtigt ud af, at de begge har mange af de samme interesser. Der går ikke længe før, Annemette føler sig tryg nok til at invitere Sussi hjem til hende. Her flyder snakken og Annemette får hurtigt en bekræftelse på, at de allerede har en utrolig god kemi.

De to veninder er efterhånden blevet meget tætte, og de prøver at være der for hinanden, når der er brug for det. Annemette var bl.a. med Sussi på sygehuset, og omvendt var Sussi der for hende, da hun havde hold i nakken og ikke kunne køre bil.

”Vi skriver til hinanden, hvis vi har brug for den anden, vi er blevet hinandens største støtte.”

- Annemette

Annemette anbefaler Boblberg til andre, da hun mener, at det er en god mulighed for at møde nye mennesker. Hun synes det er dejligt, at der er plads til forskelligheder, og at der findes et fællesskab til alle.

”Der sidder rigtig mange, som er ensomme, førtidspensionister, har en sygdom eller ikke har kontakt med andre mennesker. Her er Boblberg en fantastisk mulighed til at møde andre.”

- Annemette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.578 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her