Boblberg logo
Brian – Nye venner hjalp ham gennem en ensom tid efter skilsmisse

Brian – Nye venner hjalp ham gennem en ensom tid efter skilsmisse

Efter en skilsmisse begyndte 47-årige Brian at dufte lidt for meget til alkoholen, da han manglede socialt samvær. Efter skilsmissen havde han mistet alle deres fællesvenner, og Brian stod pludselig tilbage med en ensom følelse. En dag stod Brian og kiggede på en opslagstavle, hvor der hang en plakat om Boblberg. Han gik straks ind og undersøgte, hvad det var for noget og kiggede nysgerrigt rundt på de forskellige bobler. Lige så stille begyndte han at gå ind og svare på andres bobler, og til sidst fik han modet til selv at oprette sin egen. Det var noget socialt, Brian søgte, og han oprettede derfor en bobl omkring ture ud i det blå.

Brian endte med at finde to gode venner ud fra hans egen bobl. André var den første han mødte. Det var Andrés mor, der kontaktede Brian, da André nemlig er hjerneskadet og havde brug for følgeskab. De to har efterhånden været afsted et par gange sammen, hvor de har gået ture i skoven. Brian har også mødt Karina, som han har fået en masse gode snakke med. De to er jævnaldrende og går bl.a. også ture. Karina og Brian er begyndt at mødes lidt oftere nu, og det er starten på et godt venskab.

Brian dyrker meget motion i hans fritid, han både løber, cykler og besøger også motionscenteret en del. Han ser mange muligheder hos Boblberg, og han kunne sagtens finde på at finde en træningsmakker i fremtiden, som deler samme interesser som ham.

”Jeg synes Boblbeg er super godt. Man kan søge efter alt, og man skal ikke være bange for at udlevere sig selv.”

-Brian

Brian har allerede anbefalet Boblberg til andre han kender, da han syntes at Boblberg handler meget mere om at finde fællesskaber og sociale relationer, end det gør hos andre platforme. Det hjalp ham igennem en ensom tid og han er sikker på, at det også kan hjælpe andre til at finde nye bekendtskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her