Boblberg logo
Susanne – Fandt en helt særlig forståelse efter at have mistet sin mand

Susanne – Fandt en helt særlig forståelse efter at have mistet sin mand

Susanne er 67 år og pensionist - men en travl en af slagsen. Hun har hus, have, sommerhus, går i aftenskole flere gange om ugen og arbejder som frivillig i en forening. Susanne synes det er hårdt at være alene og sørger derfor for at beskæftige sig med en del.

Susanne hørte om Boblberg første gang hos en konsulent fra kommunen. Hun havde nemlig mistet sin mand pludseligt og var efter, og er stadig, i en rigtig hård periode i hendes liv, hvorfor konsulenten fortalte hende omkring Boblberg, og hvad Boblberg kan bruges til.

I starten af perioden uden hendes mand, følte hun ikke, at hun kunne overskue det, men havde skrevet navnet ”Boblberg” ned, hvis nu hun skulle fået overskuddet. Hun var og er nemlig i forvejen omgivet af gode venner, veninder og familie, som var der for hende, da hun mistede sin mand.

Susanne fik igen konsulenten på besøg, og blev igen præsenteret for Boblberg, da alt det Susanne ønskede, matchede med det, Boblberg tilbyder. Hun ville gerne finde en at gå ture med, tage på café med, cykle med, ja bare en at tage ”ud med” – hun manglede at lave de ting med, man ikke kan lave, når man er alene. Susanne startede med at kigge boblerne igennem, men oprettede efterfølgende sin egen bobl.

Hun fik henvendelser og var ude at gå en tur med i alt tre personer, hvoraf den ene er blevet til en rigtig god ven. De er jævnaldrene og tager på ture og udflugter sammen. De kan også finde på at gå en tur eller tage på café osv. sammen.

Susannes nye ven mistede desværre også sin kone for tre måneder siden og var pludselig også blevet alene ligesom Susanne. Hun synes det er rigtig rart at have ham at snakke med, da de kan snakke om nogle ting, som de ikke snakker med deres venner eller børn med. De har en kæmpe forståelse for hinanden og kan på den måde støtte hinanden på punkter, som andre ikke kan sætte sig ind i.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.007 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her