Boblberg logo
Alex – Tabte 30 kg med ny træningsmakker efter forløb med mobning

Alex – Tabte 30 kg med ny træningsmakker efter forløb med mobning

Alex på 18 år blev i folkeskolen drillet meget, fordi han var overvægtig. Det fik ham til at føle, at han ikke var god nok, og det endte til sidst med, at han lukkede sig selv inde og begyndte at blive ensom. Alex søgte rundt på nettet efter et sted, hvor han kunne finde nogen at snakke med, nogen på hans egen alder. Her kom han forbi Boblberg, som han syntes lød spændende, og han valgte derfor at oprette en bruger.

”Jeg fandt hurtig ud af, at jeg ikke var den eneste, som har været udsat for hårde ting, og jeg fandt hurtigt et fælleskab.”

- Alex

På Boblberg fandt Alex Tobias, som han skrev godt sammen med, og de fandt hurtigt ud af, at de begge var ude af form og gerne ville i gang med træningen, de manglede dog motivationen. Efter en uges tid blev de enige om at mødes ved fitness og prøve det af. Siden hen har de to drenge fået opbygget et rigtig godt venskab, og de mødes 2-4 gange om ugen for at træne sammen.

”Det endte faktisk med, at jeg fandt en træningspartner, og jeg har nu tabt mig 30 kg siden sidste sommer.”

-Alex

Alex er glad for, at han endte med at oprette en bruger på Boblberg, og selvom han var en smule skeptisk i starten, fortryder han intet. Det er gået op for ham, at der er flere som ham derude – nogen som også har haft det svært og har brug for en ny ven eller nogen at snakke med. Han elsker ideen med, at der er fælleskaber for både voksne og unge. Alex har både anbefalet det til familie og bekendte, og det er bestemt ikke sidste gang, at han har brugt Boblberg.

”Det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv, og jeg håber, at flere unge som føler sig ensomme, eller bare søger flere venner, vælger at give det en chance”

- Alex

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her