Boblberg logo
Dennis – Fandt venner i tegneserie- og gaminguniverset

Dennis – Fandt venner i tegneserie- og gaminguniverset

46-årige Dennis har altid haft en stor passion for tegneserier og computerspil, men har aldrig haft nogen at dele interessen med. En dag stødte hans kone på Boblberg på det lokale bibliotek og foreslog det med det samme til ham. Dennis besluttede sig straks for at undersøge det nærmere og oprettede hurtigt en bobl, hvor han skrev lidt om sig selv, og at han søgte nogen at dele interessen om tegneserier og spil med.

På Boblberg fandt han også andre, der havde oprettet bobler omkring hans interesse, og det gik hurtigt op for ham, at han ikke var alene. Han fandt en person med den helt samme interesse. Nu skriver de til hinanden hver gang, de har oplevet noget nyt i tegneserie- og spilleverdenen. Selvom de bor i to forskellige ender af landet, og de ikke ses i virkeligheden, er han meget glad for, at han har mødt en, som han kan dele sin interesse med. De kommer ofte med gode anbefalinger til hinanden og skriver om nye spil og blade, som de har læst.

”Da vi handler i forskellige tegneseriebutikker, køber vi også forskelige ting fra forskellige butikker, men vi har meget samme smag, så det er altid hyggeligt at skrive sammen om ting, vi har læst.”

- Dennis

På Boblberg mødte Dennis også en hel gruppe, som han ofte mødes med online og spiller computer sammen med. De kommunikerer over et program, hvor de kan snakke imens de spiller sammen. Her er alder, bopæl og arbejde ligegyldigt, da det handler om deres fælles interesse for gaming.

”Internettet gør, at man kan være sammen uden at være sammen, hvilket jeg værdsætter meget, især her med corona og alt det.”

- Dennis

Dennis er meget taknemmelig for, at hans kone foreslog ham at prøve Boblberg, da han aldrig havde mødt de mennesker i virkeligheden, da de bor i den anden ende af landet. Men takket være Boblberg har de gjort det let for ham at komme i kontakt med nogen, der deler lige netop hans interesse. Nu føler Dennis sig ikke længere alene om hans passion computerspil og tegneserier. Den dag i dag bruger Dennis stadig platformen til at finde flere med samme interesse.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.465 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her