Boblberg logo
Karina – En betydningsfuld telefonven

Karina – En betydningsfuld telefonven

Karina på 57 år er et meget socialt menneske med masser af venner og veninder, men har bestemt ikke noget imod at lære nye mennesker at kende. Derfor gik hun ind på Boblberg, hvor hun søgte efter nye venner til f.eks. spontane kaffeaftaler, gåture, biografture osv. Udover det ønskede Karina sig også en penneven, da hun aldrig havde prøvet at have sådan en før.

Karina kom hurtigt i kontakt med jævnaldrende Flemming. De mødtes, og lige siden har de skrevet og ringet sammen hver dag i et helt år indtil nu. De er gode for hinanden og støtter hinanden i livets op- og nedture. For Karina er Flemming blevet en rigtig god ven, som hun kan snakke med om alting og aldrig være bange for at åbne sig op for.

”Vi har fået et fantastisk venskab og ringer sammen næsten hver dag. Det har jeg aldrig prøvet før. Jeg kan snakke med ham om ting, som jeg ikke snakker med mine veninder om.”

- Karina

Karina har også skrevet med flere andre på Boblberg og var også med i en gruppe, hvor hun cyklede tandem med svagtseende. For Karina var det en god måde at gøre en god gerning samtidig med at kunne møde nye mennesker. Efterfølgende er der to fra tandemklubben, der har kontaktet Karina og spurgt, om hun vil mødes til noget frokost, musik og øl.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.403 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her