Boblberg logo
Dorthe – Har startet en madklub op og skriver fysiske breve med to nye penneveninder

Dorthe – Har startet en madklub op og skriver fysiske breve med to nye penneveninder

Dorthe på 48 år hørte om Boblberg for et par år siden, men gjorde ikke så meget ved det på daværende tidspunkt. Det var først i forbindelse med coronapandemien og hendes sygdomsforløb, at hun begyndte at søge fællesskaber gennem Boblberg.

Dorthe startede med at se de forskellige bobler igennem og fandt interesse ved et par bobler, der begge søgte pennevenner. Nu har hun fået to gode penneveninder, den ene midt i 30’erne og den anden i midt 60’erne. Dorthe synes, at det er rart at få nogle forskellige input og ved noget om hinandens liv. De har aldrig mødt hinanden, men skriver fysiske breve, der sendes som ”snail mail” (posten). De har dog alle opdaget, hvor svært det efterhånden er at købe rigtigt brevpapir, og hvor dyrt det er at sende et almindeligt brev.

Efter denne gode penneveninde-oplevelse, oprettede hun sin egen bobl og fik forskellige henvendelser, blandt andet fra andre, der også gerne ville være med i en madklub. De er både mænd og kvinder i madklubben, og det giver en god synergi og sparring, og der bliver talt om mange forskellige ting over den gode middag, som de skiftes til at lave.

Dorthe kan varmt anbefale andre at gøre brug af Boblberg, både til at få nye venner, spilleaftner, madklub eller noget helt andet.

”Prøv det, det er en god måde at møde nye mennesker på, skrive sammen – og der er en helt særlig fælles kemi og forståelse.”

- Dorthe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her