Boblberg logo
Katrine – Fik mod til mere efter at have fået en ny ven til fælles interesser

Katrine – Fik mod til mere efter at have fået en ny ven til fælles interesser

Til daglig går Katrine på 18 år på en specielskole, da hun lider af høretab. Hun har altid været lidt genert anlagt og har derfor ikke altid haft lige let ved at skabe nye fællesskaber, bl.a. pga. hendes handicap. Ensomheden trængte sig på og kunne specielt mærkes, da corona gjorde sit indtræf i Danmark.

En dag kom Katrine forbi Boblberg, som i den grad vækkede hendes interesse. Hun kiggede på andre brugeres bobler, men der gik ikke længe før, at hun oprettede sin egen, hvor hun introducerede sig selv.

Ud fra boblen har Katrine nu fundet en rigtig god ven, nemlig Lasse. De to har både været på café, i biografen, og så træner de også ofte sammen. Deres store fælles interesse er nemlig sport, da de begge elsker at være aktive.

Katrine syntes, at det var en smule nervepirrende og akavet at skulle mødes første gang, men hun synes derimod, at det har hjulpet hende til at prøve nye ting af. Hun har tidligere været mere introvert, men hun føler, at Boblberg har hjulpet hende til at være mere åben og turde snakke med nye mennesker. Hun har allerede anbefalet det til andre og fortalt videre, at det har hjulpet hende meget.

”Jeg tror, at det er noget, vi alle kan relatere til. At man føler sig ensom en gang imellem.”

- Katrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her