Boblberg logo
Rezvan – Fandt to nye veninder og lærte det danske sprog

Rezvan – Fandt to nye veninder og lærte det danske sprog

Rezvan på 28 år var netop flyttet til Danmark sammen med sin mand, Massoud, fra Iran, da covid-19 pandemien ramte landet og lukkede ned for fysiske sociale interaktioner i lokalsamfundet.

”Vi lever kun én gang, og vi ville gerne prøve at opleve et nyt land.”

- Rezvan

Dette betød, at Rezvan blev meget isoleret med sin mand og havde svært ved at udøve sine danske sprogkundskaber, da sprogskolerne ligeledes var blevet lukket ned. En dag snakkede Rezvan med en klassekammerat, som havde hørt om Boblberg, og de snakkede om mulighederne for at finde et nyt netværk herigennem.

Rezvan tænkte, at det var en god mulighed at afprøve. Så hun tog springet og oprettede sig på platformen og lavede en bobl, hvori hun beskrev sine interesser samt fortalte, hvordan det var at være tilflytter uden at have nogen vennekreds i et nyt land.

Efter kort tid var der to søde kvinder, som skrev til Rezvan, at de meget gerne ville mødes over en kop kaffe til en gåtur eller til en snak om alt mellem himmel og jord.

Den ene var Ola, en polsk kvinde, som ligeledes var tilflyttet til Danmark og kendte lige præcis til dét med at føle sig alene i et nyt land. De valgte at skrive lidt sammen til at starte med, og da nedlukningen af landet talte ud, valgte de at lave en kaffeaftale over et videomøde. Her gik snakken derud ad, de fik grinet sammen og snakket om de mange forskellige kulturer, som de begge kendte til, samt den nyeste, som var den, de var blevet bekendt med i Danmark.

”Jeg tjekker min bruger på Boblberg og mine beskede som en del af min daglige rutine.”

- Rezvan

Den anden kvinde, som skrev til Rezvan, var Michelle. Hun synes, at Rezvan virkede rigtig sød, og hun ville meget gerne mødes til en gåtur i byen. De mødtes kort tid efter, at de havde skrevet sammen, og det var rigtig rart for Rezvan at mødes med en, som var interesseret i at snakke om alt mellem himmel og jord.

Rezvan er så glad for, at hun tog springet og brugte Boblberg, for hun har fået to nye veninder, som hun jævnligt skriver, ringer sammen med og ses med, hvilket giver god adspredelse i hverdagen efter, at landet er åbnet op igen.

Rezvan anbefaler andre at tage springet med Boblberg, hvis man har brug for at udvide sit netværk eller gerne vil finde andre ligesindede, som kender til det at være tilflytter.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her