Boblberg logo
Mette – To nye venskaber på trods af social angst

Mette – To nye venskaber på trods af social angst

24-årige Mette har svært ved at finde ud af, hvor hendes ”rette hylde” på arbejdsmarkedet er. Hun er på nuværende tidspunkt i praktik på et plejehjem, men har tidligere døjet rigtig meget med social angst og døjer desværre stadig, dog i en mindre grad. Grundet angsten er det svært for Mette at komme ud at møde nye mennesker. Under corona begyndte hun at føle sig ensom, hun manglede nogle at snakke med på trods af, at hun faktisk har gode veninder, både med og uden børn. Mette har selv en søn på tre år, men er fornyligt blevet skilt med drengens far, de har dog et godt forhold.

Mette søgte på nettet for at finde et sted, hvor man kunne få venskaber, hvor hun her fandt Boblberg. Hun downloadede app’en på mobilen og oprettede hurtigt en bobl, lagde et billede op og beskrev, hvem hun var, og at hun søgte venskaber. Hun fik en del henvendelser af mange søde brugere og har i dag fået to venner, Ronnie og Andrea, som hun skriver og ses med.

Mette og Andrea går ture sammen og snakker om vind og vejr. Ronnie og Mette har begge en svaghed for realityprogrammer og får derfor en god sludder for en sladder og kan diskutere diverse deltagere indbyrdes. Mette skriver mere med Ronnie og Andrea, end hvad hun mødes med dem, da det dækker hendes behov for ikke at føle sig ensom.

Mette er virkelig glad for, at Boblberg eksisterer, så der er mulighed for at finde venner og generelt alt muligt forskelligt. Mette kunne 100% finde på at bruge Boblberg igen, og næste gang vil hun prøve at søge efter en træningsmakker, da hun har svært ved at tage i fitness selv. Der kommer let for mange undskyldninger, og det ville være nemmere og hyggeligere at have en at følges med.

Mette synes, at man kan bruge Boblberg til rigtig mange ting, og hun har bl.a. lagt mærke til, at mange bruger det i forhold til, at de har social angst ligesom hende selv – det synes hun er rigtig godt, fordi ”Boblberg kan bruges til at komme ud af sin komfortzone”. Mette har ikke oplevet, at der ikke er nogle, som ikke har svaret, og hun vil derfor råde andre til at tage ”steppet” og prøve sig frem på Boblberg, fordi; ”det er jo ikke så farligt”. Jo flere gange man prøver at mødes med andre, eller skrive med andre, jo mindre farligt bliver det, fortæller Mette.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.013 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her