Boblberg logo
Joshua – Fandt jævnaldrende med samme tanker og problemer som ham selv

Joshua – Fandt jævnaldrende med samme tanker og problemer som ham selv

Joshua er en frisk, ung gut på 19 år, der bruger det meste af sin tid på arbejde og sine roomies. Han var tidligere blevet gjort opmærksom på Boblberg, da han gik i gymnasiet, men da han ikke havde brug for nogen fællesskaber dengang, tænkte han ikke videre over det. Det var først, da han igen stødte på platformen på nettet, at han tænkte, at det måske kunne være noget for ham.

”Det giver god mening at bruge Boblberg, og man taber intet på at oprette en bruger og se, hvad man kan finde af sjove og søde mennesker."

- Joshua

Joshua var nemlig nået til et sted i sit liv, hvor han savnede nogle at lave noget sammen med, men måske også nogle, som han kunne snakke med, der kunne forstå hans små hverdagsfrustrationer og dét at være ung. Han startede med at se lidt af andres bobler igennem og fandt hurtigt ud af, hvad de kunne gøre for en. Så Joshua valgte selv at oprette en bobl, hvor han søgte efter nogle at snakke og skrive med – specielt under corona, da alt var lukket ned.

Joshua fik hurtigt mange forskellige at skrive med, men der var særligt én, der skilte sig ud med mange af de samme interesser og livssituationer som Joshua selv.

”Jeg er begyndt at snakke meget med specielt én person, hvilket har givet ro, da jeg har fået bekræftet, at der er mange med samme tanker og problemer i hverdagen som mig selv.”

- Joshua

I dag skriver og snakker de sammen næsten dagligt, og de glæder sig sådan til, at de skal mødes for at lære hinanden endnu bedre at kende. Grundet coronarestriktioner har de startet med at skrive sammen, for ikke at udsætte hinanden for for mange smittekredse, men er ikke i tvivl om, at de klinger lige så godt i virkeligheden, som de gør, når de skriver og snakker om alt, hvad der rører sig i deres liv.

Joshua kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til at finde flere fællesskaber og har stadig sin bobl aktiv på Boblberg, da han virkelig synes, at det giver noget godt.

”Boblberg er virkelig en god løsning.”

- Joshua

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her