Boblberg logo
Rasmus – To nye venskaber og frivillig sproghjælper

Rasmus – To nye venskaber og frivillig sproghjælper

Rasmus på 30 år flyttede fra den ene del af landet til den anden pga., at han skulle flytte sammen med sin kæreste. Efter flytningen havde Rasmus ikke et socialt netværk, og han havde umiddelbart svært ved at se, hvordan han lige skulle gribe det an.

”Jeg synes det er rigtig svært i den verden, som vi lever i at komme ud og finde fællesskaber andre steder.”

- Rasmus

Rasmus endte dog hurtigt på Boblberg, hvor han kom i kontakt med tre forskellige personer, som han ses med i dag. En del af hans nye netværk er Casper, som han i dag mødes med et par gange om måneden til gåture. Casper lider af social angst, hvilket har gjort det lidt grænseoverskridende for ham at mødes, men det hjalp Rasmus med, og der gik kun en uge, før de mødtes første gang.

Derudover har Rasmus også fået kontakt til Mette, som søgte efter en til spontane aftaler, og de to mødes nu til kaffe på caféer og snakker om alt mellem himmel og jord.

Rasmus kan godt lide at hjælpe folk og tilbød sig derfor også straks som sproghjælper til en polsk kvinde på Boblberg, der ønskede at forbedre sit danske sprog.

Tankerne for Rasmus går på at bruge Boblberg igen efter den store succes, men denne gang skulle det måske være sammen med sin kæreste, f.eks. parvenner til brætspil eller lignende.

”Jeg ved stadig ikke, hvor jeg skulle finde fællesskaber udover gennem Boblberg.”

- Rasmus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her