Boblberg logo
Jette – Har dannet en tøsegruppe på fem til bl.a. kulturoplevelser

Jette – Har dannet en tøsegruppe på fem til bl.a. kulturoplevelser

56-årige Jette så Go‘ Aften Danmark en aften og lagde mærke til to kvinder, der fortalte om de venskaber, de havde fundet på Boblberg. Hendes daværende venindegruppe var for nyligt gået i opløsning af forskellige årsager, og hun manglede derfor nogen veninder at snakke og dele hendes interesser med.

Jette blev hurtigt bruger på Boblberg og oprettede en bobl, hvor hun skrev, hvad hun søgte. Hun kom hurtigt i kontakt med en jævnaldrende kvinde, som hun mødtes med over en kop kaffe. De blev hurtigt enige om, at de gerne ville finde flere fællesveninder, så de kunne starte en form for lille tøseklub. Dem fandt de sammen gennem Boblberg, og de er nu i alt fem kvinder imellem 50 og 60 år, der mødes jævnligt til tøseture, koncerter, andre kulturoplevelser og meget mere. De er oftest afsted alle fem, men tager også afsted to eller tre kvinder ad gangen.

En af de kvinder, der er med i gruppen, er Jettes nabo, som inden var meget ensom og manglede nogen at dele hverdagen med. Hun er derfor meget glad for at være med og kommer så ofte som muligt.

Jette selv har lange arbejdsdage og træner på samme tid et par gange om ugen, men gør stadig tid til at være sammen med de veninder, som hun har fået gennem Boblberg, da hun ikke ville være dem foruden i dag.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.424 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her